"Стане перемогою шантажу": МЗС України відреагував на можливе послаблення санкцій проти РФ

135
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Речник МЗС України Олег Ніколенко заявив, що послаблення санкцій проти РФ в обмін на відновлення зернової угоди стане перемогою російського продовольчого шантажу.
За словами речника МЗС Олега Ніколенка, послаблення санкцій проти РФ в обмін на відновлення зернової угоди стане перемогою продовольчого шантажу. Позиція Києва залишається незмінною.
Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко 8 вересня заявив, що послаблення санкцій проти РФ в обмін на відновлення зернової угоди стане перемогою російського продовольчого шантажу і посилить відчуття безкарності Москви. Відповідний допис він зробив у Facebook.
Він наголосив на незмінності української позиції щодо того, що послаблення санкцій проти РФ призведе до нового шантажу з боку Кремля.
«Позиція української сторони залишається незмінною: послаблення частини санкційного режиму проти РФ в обмін на відновлення зернової угоди стане перемогою російського продовольчого шантажу і запрошенням Москви до нових хвиль шантажу», — зазначив речник МЗС.

Continue reading...