Загроза нової агресії РФ у 2028 році: які країни у зоні ризику та що унеможливить напад

166
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президент України Володимир Зеленський під час саміту в Іспанії висловив думку, що якщо зараз заморозити війну, то до 2028 року РФ зможе атакувати інші країни.
Президент України Володимир Зеленський під час саміту в Іспанії висловив думку, що якщо зараз заморозити війну, то до 2028 року РФ зможе атакувати інші країни. Чи є наразі передумови до замороження конфлікту, які можуть бути нові цілі Росії та що робити, аби таких ризиків не виникло – розповіли військові експерти.
Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко ексклюзивно Фактам ICTV сказав, що поки не бачить, щоб сценарій рухався до замороження бойових дій.
– Я такого сценарію не бачу щонайменше найближчим часом та наступного року. Вочевидь, що Росія задекларувала наміри продовжувати бойові дії, ми, відповідно, будемо захищатися, протистояти агресії, плюс питання стоїть у продовженні звільнення наших територій, – говорить він.
Військовий експерт Олексій Гетьман вважає, що це можуть бути Балтійські країни.
– Може, вони захочуть пробити черговий коридор суходолом до Кенігсберга (Калінінграда, як вони його називають) і, може, міст побудують. Тут є певна загроза і напрямок, куди вони прагнутимуть рухатися, – сказав в ефірі Єдиних новин Гетьман.

Continue reading...