Школи в онлайн і без потреби не виїжджати. На Україну насувається снігопад: де і до чого готуватися

140
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Завтра, 27 листопада, по усій території України очікується снігопад. Місцями попереджають про снігові замети, хуртовини й ожеледицю.
Завтра, 27 листопада, по усій території України очікується снігопад. Місцями попереджають про снігові замети, хуртовини й ожеледицю.
Про завтрашню негоду в Україні — в матеріалі РБК-Україна.
Під час підготовки матеріалу використовувалися: пресслужба гідрометеорологічного центру, пресслужба «Укрзалізниці», пресслужба Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури, пресслужба КМДА, Telegram-канал голови Одеської ОВА Олега Кіпера.
«Помірний сніг (вночі у більшості північних і центральних областей значний, місцями сильний сніг, снігові замети, хуртовини), у південно-східній частині мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь; у західних, вдень і в більшості південних областей невеликий сніг. На дорогах країни ожеледиця», — пише пресслужба гідрометеорологічного центру.
Зазначається, що вітер очікується північно-західний, у східних областях південно-західний, пориви 17-22 м/с, вночі та вранці в Україні, крім західних, Житомирської, Вінницької і Сумської областей, 25-30 м/с.
Температура:
на заході коливатиметься від -7 до -4 вночі й від +0 до -3 вдень;
на півночі коливатиметься від -4 до -2 вночі й від -2 до -4 вдень;
на півдні коливатиметься від -5 до +3 вночі й від +0 до +5 вдень;
на сході коливатиметься від -1 до +2 вночі й від -2 до +1 вдень.

Continue reading...