Жінка була вихована у джунглях Колумбії мавпами: як склалася її доля

158
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Марину Чепмен викрали з власного будинку у віці 4 років. Декілька років вона прожила в джунглях, де її залишили викрадачі і стверджує, що її виховувал.
Марину Чепмен викрали з власного будинку у віці 4 років. Декілька років вона прожила в джунглях, де її залишили викрадачі і стверджує, що її виховували капуцини (вид мавп). У віці вона потрапила до Англії, вийшла заміж і народила дітей.
Що відомо про цю дивовижну історію, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) із посиланням на Mirror.У джунглях опинилася у 4 роки
Життя Марини Чепмен — справжня ілюстрація для фільму. Вона народилася в Колумбії, а у 4-річному віці її викрали торговці людьми. Дівчинку кинули у джунглях, де вона разом із мавпами прожила майже 6 років.
Група мавп виявила її на землі, де вона згорнулася калачиком від холоду та розпачу. У своїй книзі, яку Марина написала через багато років, вона розповіла, що тварини навчили її всього — знаходити їжу, ховатися від хижаків і виживати.
Згодом у неї з’явилася суха і груба шкіра, потужні жилаві руки та ноги, вона навчилася спати в видовбаному шматку ствола дерева і виявила здатність спілкуватися їхньою елементарною мовою.
«Я наслідувала звуки, які видавали мавпи. Але швидко зрозуміла, що вони на них реагують. Я практикувала ті звуки, які вони використовували для спілкування. Якщо була небезпека, крик був гучний — різкий, пронизливий і супроводжувався ляпасами по землі», — розповіла Марина.

Continue reading...