У Німеччині проходять масштабні акції протесту проти ультраправого екстремізму. Шольц відреагував

147
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У суботу, 27 січня, очікується, що 30 000 людей вийдуть на демонстрацію в Дюссельдорфі проти ультраправого екстремізму. Олаф Шольц похвалив протестувальників
У суботу, 27 січня, очікується, що 30 000 людей вийдуть на демонстрацію в Дюссельдорфі проти ультраправого екстремізму. Канцлер Німеччини Олаф Шольц похвалив протестувальників
Про це повідомляє німецьке видання ARD.
Цими вихідними по всій Німеччині заплановані демонстрації проти правого екстремізму. У Дюссельдорфі розпочалася демонстрація проти «Альтернативи для Німеччини» (AfD), в якій візьмуть участь близько 30 тисяч людей. 
За даними поліції 11,5 тисяч осіб вийшли на демонстрацію проти правого екстремізму та антисемітизму на ратушній площі в Кілі. 
В Оснабрюці близько 25 тисяч громадян взяли участь у демонстрації в замкових садах. До протестувальників вийшов міністр оборони Борис Пісторіус. Він звернувся до громадян Оснабрюка із закликом рішуче стати на захист демократії. 
«Ми стоїмо разом проти ненависті фашистів і AfD. Ми виступаємо за свободу і людську гідність кожної людини, тому що людська гідність є недоторканною, — заявив він.

Continue reading...