Путін “замовив” Авдіївку: навіщо насправді вона йому потрібна

81
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Авдіївка: експерт пояснив, для чого Путін замовив Авдіївку і до чого варто приготуватися ЗСУ. Всі подробиці читайте ᐅ новини 1+1 (ТСН.ua).
Путін обрав війну проти України як центральну ідею своєї так званої передвиборчої кампанії.
Російські окупанти давлять по всій лінії фронту. Авдіївка потрібна кремлівському диктатору Володимиру Путіну лише напередодні виборів. 
Таку думку висловив в ефірі телеканалу FREEDOM експерт з міжнародної безпеки Фонду Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва Тарас Жовтенко.Мета Путіна 
“Ми повинні розуміти, що стратегічно російські війська під Авдіївкою в останні тижні і місяці більше виконували навіть не задачі, які безпосередньо стосуються військової логіки і логіки ведення бойових дій, а скоріше це ті, які були завʼязані на певних внутрішньополітичних пріоритетах в РФ”, — зазначив експерт.
Він нагадав, що нинішній російський диктатор Володимир Путін, який хоче переобратися на наступний термін, обрав війну проти України як центральну ідею своєї так званої передвиборчої кампанії.
За словами Жовтенка, для того, щоб створювати не просто пропагандистський шум, а й пробувати створити хоч якусь картинку та якусь імітацію перемоги, було випущено відповідне розпорядження щодо Авдіївки.
“Те, що ми бачили під Авдіївкою, той рівень втрат, які несли російські війська і при цьому щодня продовжували ці штурми, це скоріш за все пояснюється навіть не військовою логікою, а логікою внутрішньополітичною”, — каже експерт.

Continue reading...