Все про атаку по Харкову: у місті блекаут, як долають наслідки і що каже влада (фото, відео)

100
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Після атаки по Харкову 22 березня у місті блекаут – немає світла, води, не працюють метро, світлофори. Деталі про наслідки обстрілу Харкова новини 1+1 (ТСН.ua).
За даними прокуратури, ворог запустив по регіону щонайменше 18 ракет типу С-300 та «Іскандер».
Харків та область зазнали 22 березня однієї з наймасовіших і найбільших атак по енергетичній інфраструктурі. Російські війська випустили 18 ракет типу С-300 та «Іскандер». Внаслідок обстрілів Харків перебуває в режимі блекауту: без світла 700 тис. абонентів, не працюють світлофори, метро та система оповіщення про повітряну загрозу.
Все, що відомо про атаку на Харків 22 березня, читайте на ТСН.ua.Ракетна атака на Харків і відключення світла
Російські війська приблизно о 4:30 почали обстрілювати Харків. У місті нарахували близько 15-17 вибухів. Мер Ігор Терехов повідомив, що ворог цілив по енергетичній інфраструктурі, були зафіксовані «прильоти», тож почалися проблеми зі світлом. На місцях атак спалахнули пожежі.
У зв’язку зі знеструмленням насосних підстанцій виникли проблеми з водопостачанням у Харкові. Також вранці на маршрути не вийшов електротранспорт – перевезення здійснюють автобуси за схемою блекауту.
Без електроенергії опинилися близько 700 тис. споживачів. У місті не працюють світлофори, метро та система оповіщення населення про загрозу. Влада попередила, що сповіщення про ракетні удари надходитимуть на мобільні телефони. Водночас в МВС України поінформували, що поліцейські та рятувальники сповіщатимуть жителів Харкова та області про повітряну тривогу через гучномовці.Харків перебуває в режимі блекауту
Як зазначив депутат Харківської облради Олександр Скорик, регіон зазнав одного із найбільших за своєю масованістю та інтенсивністю ударів по енергетичній інфраструктурі.
«Ми нарахували 17 «прильотів» ракет типу С-300, тому що ми їх уже розуміємо по звуку.

Continue reading...