Гучне інтервʼю Зеленського: “полювання” Путіна, перелам на фронті і справжні цілі РФ у війні проти України

131
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гучні заяви Зеленського у новому інтерв’ю: як на нього полює Путін, які справжні цілі Росії у війні і що забезпечить перелам на фронті. Всі подробиці читайте ᐅ новини 1+1 (ТСН.ua).
Дізнайтеся, про що говорив глава держави.
Президент України Володимир Зеленський в інтервʼю для програми Cinque minuti італійського телеканалу Rai 1 розповів про ракетний удар по Одесі під час візиту премʼєр-міністра Греції, справжні цілі РФ у війні проти України, необхідність отримання далекобійних ракет і налаштованість українського народу на продовження боротьби.
ТСН.ua зібрав головні тези з інтерв’ю українського лідера. Зеленський озвучив, скільки разів Путін намагався його вбити
Володимир Зеленський заявив, що президент РФ Володимир Путін намагався його вбити понад 10 разів.
Телеведучий запитав у президента: “Скільки разів Путін намагався вас вбити?”. “Кажуть, більше десяти. Але кажуть службовці, спецслужбовці, розвідка, тому я, чесно кажучи, не рахую цю кількість”, — відповів український лідер.
“Мені здається, що в Україні всі наші люди, військові на фронті щодня ризикують своїм життям, цивільні, на яких удари, як в Одесі, ризикують також своїм життям. І я, президент своєї країни, тому я також ризикую. Я повинен бути в таких самих умовах, як і кожен українець”, — висловився Зеленський.Ракетний удар, під який Зеленський потрапив з прем’єром Греції в Одесі
Президент України розповів про ракетний удар, який Росія завдала по порту Одеси, де глава держави перебував разом з прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом.
“Ми були в порту. І за кілька сотень, я так розумію, 300-400 метрів, був удар балістичної ракети. Ракета дуже швидко прийшла, сирена почала працювати, але дуже коротко, тому що удар йшов з окупованого Криму”, — зазначив Зеленський.
Він пояснив, що через те, що росіяни вдарили балістикою з Криму, українські захисники просто не встигли зреагувати.

Continue reading...