Про інноваційність на ринку медичних послуг та перспективи цифрових сервісів у сфері охорони здоров'я: інтерв'ю Андрія Білого, CoFonder Lab24

130
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Як українці створили цифровий сервіс на ринку лабораторних послуг, що дає можливість здавати аналізи вдома і не витрачати час на чергу в лабораторії? Від чого залежить розвиток онлайн-медицини, та чому успішні українські проєкти у сфері охорони здоров’я не завжди сприймаються в інших країнах? Про розвиток бізнесу в Україні та висновки після згортання проєкту у Польщі — читайте в інтерв’ю Андрія Білого, CoFonder Lab24.

Як українці створили цифровий сервіс на ринку лабораторних послуг, що дає можливість здавати аналізи вдома і не витрачати час на чергу в лабораторії? Від чого залежить розвиток онлайн-медицини, та чому успішні українські проєкти у сфері охорони здоров’я не завжди сприймаються в інших країнах? Про розвиток бізнесу в Україні та висновки після згортання проєкту у Польщі — читайте в інтерв’ю Робота сервісу Lab24 розпочалася з Києва у 2021 році. Ми досить добре були знайомі з ринком лабораторних послуг в Україні на той час. А також бачили запит у клієнтів щодо лабораторної діагностики, який не завжди задовольнявся самими лабораторіями. Лабораторія — це своєрідний “конвеєр”, з аналізу біоматеріалів та “виготовлення” результатів. Їхній основний фокус завжди був на збільшенні пропускної здатності і підвищенні якості процесу, щоб бути впевненим у результаті тесту. А ось додаткові послуги і маркетинг відставав порівняно з іншими галузями. На той час ми добре розумілися у лабораторних процесах, а наш партнер “Ліки24” мав чудовий досвід у маркетингу, продажу та доставці медичних препаратів.

Continue reading...