Путін не підпише "мирний" договір з Зеленським після 20 травня, — Лукашенко

126
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Лідер Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що Володимир Путін не захоче підписувати договір з Володимиром Зеленським, у якого нібито закінчаться президентські повноваження 20 травня.
Лідер Білорусі вважає, що російський президент не захоче підписувати договір з президентом, у якого нібито закінчаться повноваження. Лукашенко заговорив нібито про «нелегітимність» Володимира Зеленського.
Російська Федерація може не підписати «мирний» договір з Україною після 20 травня 2024 року через те, що закінчиться термін президентської каденції Володимира Зеленського. Таке припущення висловив лідер Білорусі Олександр Лукашенко.
За його словами, може скластися ситуація, за якої Володимир Путін запитає «а з ким підписувати договір? Повноваження у президента України закінчилися».
«Сьогодні ми підпишемо з ним (Зеленським — ред.), припустимо, якийсь договір, завтра ви прийдете до влади, станете президентом, вам це не сподобається. А вони вміють це робити, як з мінськими угодами. Пам’ятайте. Вони це все відкинуть і скажуть: «Та це нелегітимний президент підписував!» «Я взагалі цього не знаю! — скаже новий президент», — заявив Лукашенко.

Continue reading...