Росіяни атакують на кількох напрямках: карти ISW

133
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російські сили просунулися на південь від Кремінної, на захід від Бердичів (на північний захід від Авдіївки), на південь від Білогорівки (на південь в.
Російські сили просунулися на південь від Кремінної, на захід від Бердичів (на північний захід від Авдіївки), на південь від Білогорівки (на південь від Кремінної), в південній Семенівці (на північний захід від Авдіївки) та на захід від Тоненького (на захід від Авдіївки). Позиційні бої точаться на більшості напрямків.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW).Схід України. Операція №1 — Луганська область
Російські війська нещодавно просунулися на південь від Кремінної на тлі триваючих позиційних боїв, що розгортаються уздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна з початку квітня. Згідно з геолокаційними знімками, опублікованими 2 квітня, російські сили нещодавно просунулися на південь від Білогорівки (на південь від Кремінної). Позиційні бої тривали на північний схід від Куп’янська у районі Синьківки та на захід від Кремінної в районі Тернів. Операція №2 — Донецька область
Поблизу Бахмута 2 квітня тривали позиційні бойові дії, однак підтверджених змін на лінії фронту на цій ділянці не було. Українські та російські джерела заявили, що позиційні бої тривали:
на північний захід від Бахмута в районі Богданівки;
на захід від Бахмута біля Іванівського та Часового Яру;
на південний захід від Бахмута біля Кліщіївки;
на південь від Бахмута біля Нью-Йорка та Південного.
Російські сили нещодавно просунулися поблизу Авдіївки на тлі триваючих позиційних боїв. Геолокаційні кадри, опубліковані 31 березня, показують, що російські сили просунулися на захід від Бердичів (на північний захід від Авдіївки) та в південній Семенівці (на північний захід від Авдіївки).

Continue reading...