Топ-5 дешевих продуктів та напоїв, які легко замінять віагру

108
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як відомо, раціон — напої і продукти, які ми вживаємо — впливає на обмін речовин та психологічний стан. До того ж певні продукти можуть не тільки покр.
Як відомо, раціон — напої і продукти, які ми вживаємо — впливає на обмін речовин та психологічний стан. До того ж певні продукти можуть не тільки покращити здоров’я і настрій, а й підвищити лібідо.
Про те, які продукти та напої мають властивості афродизіаку, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler).
Використані джерела для підготовки матеріалу: MedicineNet, Healthline, Manual.Що таке афродизіак
Афродизіак — це їжа або ліки, які пробуджують сексуальний інстинкт, викликають бажання, підвищують сексуальне задоволення або продуктивність. Хоча наразі доступно багато фармацевтичних альтернатив, натуральні препарати — продукти та напої — загалом безпечніші та мають менше побічних ефектів.
Вплив багатьох продуктів та напоїв безпосередньо як афродизіаків пояснюється їхніми властивостями загалом — покращення настрою завдяки вмісту мікроелементів та антиоксидантів та покращення кровообігу завдяки впливу на тиск та кровоносні судини.Які продукти і напої підвищують лібідо
Ці 5, на перший погляд, звичайних продуктів, можуть вплинути на збудження:
Фісташки
Окрім того, що фісташки мають високу поживну цінність і багаті на білок, клітковину та корисні жири, вони також зменшують симптоми еректильної дисфункції, збільшуючи приплив крові.
Експерти припускають, що ці ефекти можуть бути пов’язані зі здатністю фісташок покращувати рівень холестерину в крові та стимулювати кращий кровообіг по всьому тілу.

Continue reading...