Графіки будуть діяти увесь день: яка ситуація в енергосистемі 25 червня

129
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

В Україні 25 червня впродовж цілої доби діятимуть графіки стабілізаційних відключень світла. Усе через наслідки восьми атак Росії на енергосистему України.
В Україні 25 червня впродовж цілої доби діятимуть графіки стабілізаційних відключень світла. Усе через наслідки восьми атак Росії на енергосистему України.
Яка ситуація в енергосистемі нашої держави, та як будуть діяти графіки погодинних відключень, пише 24 Канал.Зверніть увагу! Про графіки відключення світла та ситуацію з електроенергією оперативно розповідаємо в нашому телеграм-каналі. Підписуйтеся, щоб дізнаватися про все першими.Яка ситуація в енергосистемі
В Укренерго повідомили, що сьогодні, 25 червня, заходи обмеження споживання діятимуть протягом всієї доби.
З 12:00 до 23:00 обсяг обмежень буде більшим. Також збільшений обсяг обмежень застосовувався з 02:00 до 05:00.Важливо! Головна причина застосування заходів обмеження – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку атак.
Протягом доби імпорт електроенергії буде здійснюватись з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови загальним обсягом 26 524 МВт*годину, з максимальною потужністю в окремі години до 1 295 МВт. Експорт електроенергії не відбувається і не передбачається.Де зафіксовано знеструмлення через бойові дії
Через бойові дії нові знеструмлення відбулися у Донецькій, Харківській, Херсонській областях.
З технічних причин знеструмлення відбулися в Одеській та Сумській областях.
На ранок без енергоживлення залишаються 457 населених пунктів.Графіки для різних міст України
Київ
Жителі Києва можуть ознайомитися з графіком погодинних відключень на сайтах YASNO та ДТЕК.
Київська область
Побачити графіки відключень жителі Київської області можуть на сайті ДТЕК «Київські регіональні електромережі». Для цього треба ввести свою адресу у відповідних полях, перейшовши за посиланням.
Також актуальна інформація може з’являтися і на фейсбук-сторінці компанії, а також у чат-боті у вайбері чи телеграмі.
Одеська область
Графіки можна переглянути на сайті ДТЕК «Одеські електромережі», на фейсбук-сторінці компанії або в чат-боті у вайбері чи телеграмі.
Дніпропетровська область
У Дніпропетровській області побачити графіки відключень можна на сайті ДТЕК «Дніпровські електромережі».
Крім цього, актуальна інформація може з’являтися і на фейсбук-сторінці компанії, а також у чат-боті у вайбері чи телеграмі.
Сьогодні, 25 червня, з 19:00 для Дніпропетровської області запрацюють нові графіки стабілізаційних відключень. Нові графіки дозволять проходити піки навантажень більш прогнозовано.
У нових графіках три категорії відключень:
Темно-сіра зона – це час, коли світла точно немає.
Світло-сіра зона – відключення світла можливі.
Біла зона – світло гарантовано є.
Чернівецька область
У регіоні щодня оновлюють графіки. Тож подивитись, як вимикатимуть світло, можна на сайті Чернівціобленерго, натиснувши на посилання.
Дізнатись, до якої групи належить ваш будинок чи квартира можна за цим посиланням.
Житомирська область
З інформацією про те, коли саме можуть бути застосовані відключення, можна ознайомитись на сайті «Житомиробленерго» за посиланням.
Закарпаття
За посиланням є оновлення щодо ситуації в енергосистемі регіону. Там можна глянути, як вимикатимуть світло в різних чергах. Адже графіки на Закарпатті складають на кожен день.
Там також можна дізнатись, до якої черги належить ваш дім.
Миколаїв та область
«Миколаївобленерго» оперативно інформує про графіки відключень у своєму телеграм-каналі та на офіційному сайті. Інформацію оновлюють кожного дня.
Дізнатись, як вимикатимуть світло у вас вдома можна за посиланням, ввівши свою адресу.
Львів та область
Львівобленерго розробило графіки для 6 груп на цілий тиждень. Дізнатись, до якої групи відключень належить ваш дім можна тут.
За розпорядженням НЕК «Укренерго» через значний дефіцит потужності 25 червня буде застосовано:
З 00:00 до 02:00 – відключення під час червоних та білих клітинок графіку.

Continue reading...