Різдво Іоанна Предтечі: сильні молитви, які варто прочитати кожному

92
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

24 липня християни всього світу відзначатимуть велике свято — Різдво Іоанна Предтечі. Напередодні віряни моляться за зцілення душі та тіла, а також пр.
24 липня християни всього світу відзначатимуть велике свято — Різдво Іоанна Предтечі. Напередодні віряни моляться за зцілення душі та тіла, а також просять здоров’я і добробуту.
РБК-Україна (проект Styler) пропонує вам тексти молитов з проханням про прощення гріхів і зцілення, які варто прочитати у цей день.Молитва за спасіння
Хреститель Іоанн, проповідник покаяння, почуй молитви мої та передай прохання Владиці Небесному. Я, як негідний, сумний, немічний і мучиться сумом, закликаю до твоєї участі й заступництва. Благаю Очистити Думи та душу мою, позбавити від злих помислів і наставити на нехай істинний. Святий Іоанн, ти бачив гріхи земні та дарував спокуту людям.
О, проповідник земний, який зумів торкнутися Самого Ісуса та охрестити його, даруй мені спасіння перед Господом. Помолися за грішного раба Божого (ім’я) і не залишай мене напризволяще диявольських сил.
Я благаю про благо, яке пронесу з собою все життя. Проповідник і мученик пустельний, не відрікайся від мене, обнови душу мою покаянням і наповни серце непідробною вірою. Вічно Царство Небесне. Амінь.Молитва за прощення гріхів
Святий Предтечі та Хрестителю Христовому Іоанну! Проповідник сий покаяння, каються не погорди нас, але молися до Владики Христу за нас, негідних рабів, сумовитих, немічних, у многія гріхи впадших.

Continue reading...