Як використовувати ChatGPT, щоб мати більше вільного часу

154
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Найпопулярніший у світі чат-бот ChatGPT може допомогти вам заощадити час протягом дня. Не важливо, чи ви навчаєтесь, чи працюєте, чи просто хочете розпланувати свій вихідний – штучний інтелект уміє працювати з часом і дасть поради, як встигати все.
Найпопулярніший у світі чат-бот ChatGPT може допомогти вам заощадити час протягом дня. Не важливо, чи ви навчаєтесь, чи працюєте, чи просто хочете розпланувати свій вихідний – штучний інтелект уміє працювати з часом і дасть поради, як встигати все.Штучний інтелект спрощує життя
Генеративний ШІ обіцяє нам великі можливості, але одним із найбільших його подарунків стане вивільнення часу, який ми раніше витрачали на рутинну роботу. Це вже частково відбулося з численними функціями, які розробники додають до своїх систем, але в майбутньому ми зможемо передати нейромережам іще більше роботи.
Є кілька способів використання ChatGPT для економії часу, але ваш досвід може варіюватися залежно від того, які саме завдання вам потрібно виконати, і скільки з них ви готові делегувати. Чат-бот від Open AI неодноразово доводив свої можливості у створенні шаблонних текстів з автокорекцією та досить дивних зображень, які часто ігнорують закони фізики. Однак існують також численні інші завдання, за які він може взятися, окрім створення дивної поезії. Ось кілька ідей.
Надсилання електронних листів.
Не витрачайте час на написання листів, якщо вам досі потрібно це чомусь робити. Нехай ChatGPT зробить це за вас. Просто вкажіть контекст того, що ви хочете сказати, і стиль, в якому ви хочете це сказати. Штучний інтелект створить текст відповідно до вашого запиту без жодних проблем.
Мінусом такого підходу є те, що іноді він може звучати не зовсім природно, тож якщо ви хочете написати батькам, то варто внести трохи власного контексту.
Підсумовування статей.
Це може дуже заощадити ваш час. Наведіть ChatGPT на статтю в інтернеті або документ на вашому комп’ютері, і програма видасть короткий підсумок з головними ідеями, виділивши значущі тези, позбавляючи від необхідності переглядати весь текст самостійно.
Для тих, хто опрацьовує великі обсяги інформації це незамінна функція, котра звільнить вам далеко не одну хвилину. До речі, варто зазначити, що скоро в браузерах можуть з’явитися вбудовані функції підсумовування й резюмування довгих статей, оскільки зараз така тестується в Google Chrome.

Continue reading...