Як назавжди почистити кеш на iPhone: дієві поради, які врятують ваш гаджет

122
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як правило, кеш браузерів займає не так багато місця, як кеш інших програм
Як правило, кеш браузерів займає не так багато місця, як кеш інших програм
Багато фахівців каже, що iOS не тільки краще оптимізована, ніж Android, а й ефективніше автоматизована. Нібито мобільна операційна система Apple з часом не забивається сміттям і не сповільнюється, як апарати на Андроїд, тому що вміє автоматично очищати кеш, який зберігають програми. Але насправді це зовсім не так, адже в більшості випадків кешовані файли нікуди не подіються, якщо їх не видалити вручну. А значить, чим більше їх буде, тим вища ймовірність того, що ваш iPhone працюватиме повільніше.
«Телеграф» спільно з itechua розповість, як назавжди позбутись кешу на айфоні. А також про те, навіщо це взагалі потрібно.
Варто зазначити, що уповільнення iPhone через кеш – явище досить поширене. І це при тому, що початкове призначення кешу – це підвищення швидкості роботи пристрою. Програма, завантаживши якісь дані при першому запуску, зберігає їх у пам’яті пристрою, щоб згодом не завантажувати їх заново, а підтягувати зі швидкого доступу та виконувати поставлені завдання за менший час.Як очистити кеш у Safari
Safari – найпопулярніший браузер на iOS.

Continue reading...