Трамп ще до інавгурації готовий стати мирним посередником між Україною та РФ, — Орбан

111
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Угорський лідер після зустрічі з Дональдом Трампом заявив, що той має «детальні та обґрунтовані плани» припинення війни в Україні. Але зазначив, що перемога республіканця на виборах дорого коштуватиме…
Угорський лідер після зустрічі з Дональдом Трампом заявив, що той має «детальні та обґрунтовані плани» припинення війни в Україні. Але зазначив, що перемога республіканця на виборах дорого коштуватиме ЄС.
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у разі своєї перемоги на виборах, які відбудуться 5 листопада 2024 року, одразу готовий стати посередником на мирних переговорах між Україною та Росією. Про це прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан написав у листі до голови Європейської ради Шарля Мішеля. Цей документ з’явився у розпорядженні німецького видання Bild.
У вступному слові Орбан пише: «Нижче ви знайдете узагальнену оцінку моїх нещодавніх переговорів з лідерами України, Росії, Китаю, Туреччини та президентом Дональдом Трампом, а також деякі пропозиції для вашого розгляду».

Continue reading...