Базувалися до 30 бомбардувальників: СБУ і ССО атакували аеродром під Волгоградом

104
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Джерела Фокусу в СБУ поділилися, що тепер російський стратегічний об’єкт, який противник використовує для атак на лінії фронту, виглядає як кадри з фільмів жахів. OSINT-розслідувач також назвав кількі…
Джерела Фокусу в СБУ поділилися, що тепер російський стратегічний об’єкт, який противник використовує для атак на лінії фронту, виглядає як кадри з фільмів жахів. OSINT-розслідувач також назвав кількість літаків, які там базувалися.
У ніч на 22 серпня на території російської Волгоградської області було досить неспокійно, адже регіон атакували ударні дрони. В результаті вибухи лунали в районі аеродрому «Маринівка». Фокус зібрав нові дані про цю подію.
OSINT-розслідувач MT Anderson поділився на своїй сторінці в соціальній мережі X супутниковими знімками з військового аеродрому у Волгоградській області, які було зроблено напередодні ударів, 19 серпня.
За даними аналітика, на аеродромі «Маринівка» базувалася значна кількість російських бомбардувальників — 14 Су-24 і 15 Су-34. При цьому чи були вони на місці в момент атаки — інформації немає.

Continue reading...