Папа "сліпий на російське око"

103
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Несподіванки немає – папа Франциск розкритикував закон 8371 «Про захист конституційного ладу», який ВРУ ухвалила 22 серпня, а у День Незалежності підписав президент. Читайте.
Несподіванки немає – папа Франциск розкритикував закон 8371 «Про захист конституційного ладу», який ВРУ ухвалила 22 серпня, а у День Незалежності підписав президент
«Роздумуючи над нещодавно ухваленим в Україні законом, відчуваю побоювання щодо свободи тих, хто молиться, бо той, хто по-справжньому молиться, завжди молиться за всіх. Ніхто не чинить зла через те, що молиться. Якщо хтось чинить зло проти свого народу, він буде винен у цьому, але не можна вважати за зло те, що він молиться. Церкви не можна чіпати. Нехай моляться ті, хто хоче молитися», – сказав Римський понтифік Під час недільної молитви.
Блаженніший Святослав Шевчук, глава Української Греко-Католицької Церкви, у пʼятницю заявив: «Закон 8371 не є забороною Церкви, а її захистом від небезпеки використання релігії як зброї. Закон стосується всіх релігійних організацій з керівними центрами в країнах, визнаних Верховною Радою України агресорами.

Continue reading...