Підпали автівок військових почастішали: що відомо про гучні випадки

131
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Хто підпалює авто українських військових у тилу: деталі про роботу ворога, ᐅчитайте новини 1+1 (ТСН.ua)
ТСН.ua з’ясовував, як вербує українців російська ФСБ та яку винагороду обіцяють за підпали.
Підпалював військові автомобілі у трьох містах України – Служба безпеки України затримала «гастролера», який на замовлення ФСБ палив автівки українських бійців. На жаль, такі випадки не є поодинокими.
Як вербує українців російська ФСБ, яку винагороду обіцяють за підпали і чи можуть опинитися зловмисники за ґратами до кінця своїх днів? Про усі деталі пекельних інцидентів йдеться в ексклюзиві TSN.ua.Знову палили авто військових
В Одесі затримали фітнес-тренера, який за завданням ФСБ підпалював військові автомобілі в Києві, Дніпрі та Одесі. Основною метою були військові позашляховики, пікапи та мультівени, повідомила пресслужба СБУ.
«За вказівкою російської спецслужби її поплічник підпалював службові авто Сил оборони. За даними контррозвідки СБУ, найбільше ворога цікавили військові позашляховики, пікапи та мультівени. Для знищення автомобілів українських захисників спецслужби РФ дистанційно залучили 32-річного фітнес-тренера з Одеси, який шукав в інтернеті швидкий заробіток. «Гастролюючи» по трьох містах України, фігурант протягом декількох днів намагався знищити 6 транспортних засобів Сил оборони», – йдеться в повідомленні.Підпал авто ЗСУ у Києві
Зокрема, задокументовано, як зловмисник підпалив мультівен ЗСУ в Києві. Для цього він прибув з портового міста до столиці, де на одну добу орендував квартиру. Після виявлення потенційної цілі та її «погодження» з російським куратором його агент придбав легкозаймисту рідину та сірники.

Continue reading...