Спадний Місяць 20 серпня — 2 вересня 2024 року: що категорично не варто робити

80
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Спадний Місяць 20 серпня — 2 вересня 2024 року — важливі поради на період спадного місяця, що можна і не можна робити ᐅTSN.ua (новини 1+1).
У період спадного Місяця краще зосередитися на внутрішній роботі та обмірковуванні минулих рішень, уникаючи великих життєвих змін.
Період спадного Місяця, з 20 серпня по 2 вересня 2024 року, є часом, коли енергія поступово зменшується. Він символізує підготовку до закінчення циклу, тому багато речей краще відкласти до нового Місяця, щоб уникнути можливих труднощів і проблем. Цей період більше сприяє завершенню старих справ і внутрішній роботі, ніж активним зовнішнім діям. Ось кілька дій, які варто уникати:
Початок нових проєктів: не рекомендується починати нові справи, оскільки спадна фаза Місяця не сприяє активним починанням. Ваша енергія та ресурси можуть виявитися недостатніми для того, щоб забезпечити успішний старт.
Підписання важливих угод: укладення контрактів або підписання документів у цей період може призвести до непередбачених обставин чи несприятливих умов.

Continue reading...