Ще одного ексзаступника Шойгу спіймали на вимаганні

82
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Слідчий комітет рф порушив кримінальну справу за розкрадання проти колишнього заступника міністра оборони генерала Павла Попова. Він змушував будувати собі дачу підрядників, задіяних на спорудженні пропагандистського парку «Патріот» в Підмосков’ї.

Як повідомляє Радіо Свобода, державне інформагентство країни-агресорки уточнює, що Попова було затримано. Він займав посаду заступника міністра оборони з листопада 2013 року до червня 2024 року.

За версією слідства, з 2021 по 2024 рік Попов, «відповідаючи за розвиток, обслуговування та роботу парку «Патріот», збагачувався за рахунок цієї установи, діючи спільно з директором парку В’ячеславом Ахмедовим та заступником начальника Головного управління інноваційного розвитку Міноборони росії Володимиром Шестеровим. Обидва були затримані на початку серпня. Слідство стверджує, що Попов за рахунок парку проводив будівельні та ремонтні роботи на своїй заміській ділянці у Красногірському районі Підмосков’я, а також постачав туди різні матеріальні цінності. За даними слідства, генерал через підлеглих змушував керівників комерційних організацій, які мали договори з парком «Патріот», будувати йому дачу, не оплачуючи це.

Continue reading...