Блювали і температурили: у Києві отруїлись діти у шкільній їдальні, — центр контролю

69
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Серед учнів київських загальноосвітніх навчальних закладів почалась епідемія отруєнь через кишкову інфекцію, повідомили у Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб. Номер школи та кіл…
Серед учнів київських загальноосвітніх навчальних закладів почалась епідемія отруєнь через кишкову інфекцію, повідомили у Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб. Номер школи та кількість постраждалих не уточнюється.
У Києві зафіксували зростання кишкових інфекцій серед дітей. Спалах відбувся серед столичних школярів, частина з яких потрапили до лікарень, частина — лікувалась вдома. Про загрозливу епідеміологічну ситуацію пресслужба Державного управління «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб при МОЗ України» розповіла на сторінці Facebook.
Вдень 9 вересня фахівці центру опублікували допис про отруєння групи дітей у Києві. Вказано, що інцидент стався у загальноосвітньому навчально закладі. Школярі відчули ознаки гострої кишкової інфекції (підвищення температури, блювання, діарея, слабкість, біль у животі).

Continue reading...