Новий очільник МЗС провів першу нараду: Сибіга анонсував скорочення штату в багатьох посольствах

83
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Андрій Сибіга вважає, що українські дипломати недостатньо присутні в центральних медіа країни перебування ᐅновини 1+1 (ТСН.ua).
Андрій Сибіга вважає, що українські дипломати недостатньо присутні в центральних медіа країни перебування.
Міністр закордонних справ Андрій Сибіга провів першу в якості очільника зовнішньополітичного відомства України нараду послів у форматі зум-конференції.
Як повідомляє ZN.UA, під час наради Сибіга повідомив керівникам закордонних дипломатичних установ, що від них в Києві чекають нової динаміки та ініціатив, а також активної медійної присутності в країнах-перебування. За словами Сибіги, крім посла України в США Оксани Маркарової, керівники закордонних дипломатичних установ недостатньо присутні в центральних медіа країни перебування.
Також йшлося про посилення міжрегіональної співпраці та роботи почесних консулів. Зокрема, планується відкликання акредитації недоброчесних та неефективних почесних консулів.
Водночас, очільник МЗС повідомив послам, що буде переглядатися штатний розклад закордонних дипломатичних установ і плануються скорочення штатних посад в багатьох посольствах.

Continue reading...