"Допоможіть повернути доньку!": як живе та кого проклинає найстарша породілля України

35
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як зараз живе Анна Підвербна – донька найстаршої породіллі України. Чи спілкується дівчинка з матірʼю ᐅTSN.ua(новини 1+1).
79-річна мати 13-річної дівчини з Чернігова не полишає думки повернути дитину до себе.
Донька найстаршої породіллі України, 13-річна чернігівчанка Анна Підвербна попри минулі гучні скандали та суди зі своєю 79-річною мамою Валентиною Підвербною, час від часу приходить провідувати останню, хоча і мешкає вже біля року в іншій родині.
Про це в коментарі для ТСН.ua розповіли сусіди Підвербної-старшої, які мимоволі стають очевидцями цих зустрічей.
«Аня приходить до Валентини Григорівни, я бачила дівчинку неодноразово. Аня виглядає досить охайно, помітно схудла. Влітку був випадок, коли Аня в черговий раз прийшла, але щось спілкування у неї з мамою, як я зрозуміла, не склалась. Аня пішла на вулицю за тією жінкою, у якої вона зараз мешкає, а Валентина Григорівна слідом вибігла на вулицю та почала кричати: «Допоможіть повернути доньку», — розповіла ТСН.ua одна з сусідок Підвербної-старшої.
За словами жінки, час від часу в будинку чутно, як Валентина Підвербна голосно плаче у себе в квартирі, а потім кричить.
«Знаю, що під час одного з візитів Аня розповіла своїй мамі, що їй добре в іншій родині, розповіла про те, що нещодавно відвідувала зоопарк», — розповіла нам сусідка Підвербної.
За її словами, днями Підвербна-старша привернула до себе чималу увагу тим, що більше 10 разів поспіль на когось кричала у своїй квартирі.

Continue reading...