ЗСУ просунулися в Курській області, окупанти – біля Кремінної, Покровська та Курахового: карти ISW

50
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

ЗСУ просунулися на західній стороні українського виступу в Курській області. В Україні російські окупанти просунулися на захід від Кремінної, на півде.
ЗСУ просунулися на західній стороні українського виступу в Курській області. В Україні російські окупанти просунулися на захід від Кремінної, на південний схід від Покровська та на південний схід від Курахового, де, ймовірно, захопили Костянтинівку та Максимільянівку.
Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).Операція ЗСУ у РосіїНещодавно ЗСУ просунулися на західній стороні українського виступу в Курській області. Геолокаційні кадри, опубліковані 21 жовтня, показують, що українські сили просунулися у західній частині Новоіванівки (південний схід від Коренево).
Російські військові блогери стверджували, що українські сили спробували перетнути міжнародний кордон у районі Вольфіно (на південний захід від Глушкова), і що українські сили розгорнули додаткові резерви в районі лінії Кругленьке-Нікольскій, де вони почали атаку двома тактичними групами механізованих рот.
Російські джерела намагаються виправдати повільний темп російського просування в Курській області, хибно представляючи цей напрямок як унікально складний, зазначають аналітики ISW. Командир чеченського загону спецназу «Ахмат» заявив, що бої в Курській області дуже інтенсивні, і що Курський напрямок є найскладнішим фронтовим районом усього театру бойових дій.Схід України. Операція РФ №1 — Харківська область
Російські війська продовжували наступальні операції на північний схід від Харкова в районі Вовчанська та Липців 20 і 21 жовтня, але не досягли жодних підтверджених успіхів.Операція РФ №2 — Луганська область
Російські війська просунулися на захід від Кремінної на тлі наступальних операцій вздовж лінії Куп’янськ-Сватово-Кремінна. Геолокаційні кадри, опубліковані 21 жовтня, показують, як українські війська відбивають механізовану атаку російського взводу, що складається щонайменше з трьох бронемашин, під час якої російські війська просунулися на схід від Тернового.

Continue reading...