Невідомий Поплавський у фільмі «Персона»

59
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Студенти КНУКіМ зняли фільм про Михайла Поплавського до його 75-річчя
Унікальний подарунок до 75-річчя Михайла Поплавського вразив багатьох. Студенти та випускники Київського національного університету культури вирішили здивувати свого наставника, створив документальний фільм «Персона», який відкриває всі грані його життя – від ректора до музиканта, від лідера до справжнього патріота.
У фільмі розповідається про те, звідки у «співаючого ректора» стільки енергії, харизми та натхнення для реалізації своїх проєктів. Студенти розкрили секрети його активності, які починаються зі спортивних занять о сьомій ранку та завершуються цілим комплексом здорових звичок. Ця щоденна дисципліна, як зізнається сам Поплавський, дозволяє йому працювати з натхненням вже протягом 30 років
Михайло Поплавський є ректором Київського національного університету культури і мистецтв протягом трьох десятиліть. За цей час він перетворив інститут на потужний інноваційний заклад вищої освіти, який готує майбутніх професіоналів у сфері культури, шоу-бізнесу та медіа. Він не лише модернізував навчальний процес, але й створив університетський бренд, що став символом успіху і креативності.

Continue reading...