Бойовики застосували в Донбасі заборонені міномети

152
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 28 травня, 37 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню,…
Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 28 травня, 37 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли бойовиками позицій бійців Операції Об’єднаних сил не припиняються. Інтенсивність бойових дій вздовж лінії розмежування залишалась високою, ситуація на сході України — складною та контрольованою бійцями ЗСУ.
Зокрема, минулої доби терористи дев’ять разів відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 та 82 мм. На луганському напрямку активні бої точилися в районі Кримського, Новотошківського та Золотого. Крім цього, терористи відкривали вогонь по позиціях військовослужбовців Об’єднаних сил неподалік Світлодарська, Новоселівки Другої, Мар’їнки, Новомихайлівки, Старогнатівки, Водяного та Широкиного.
Також минулої доби бойовики відкривали вогонь по будинках мирних мешканців сходу України. Близько 5:00 ранку вони відкрили вогонь з гранатометів по Чермалику, об 11:40, з житлових кварталів тимчасово окупованої Горлівки, гатили з мінометів по Залізному, о 15:00 обстріляли Південне.

Continue reading...