Екстремісти планували зірвати презентацію кримськотатарського фільму

286
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Екстремісти від РФ планували зірвати презентацію першого кримськотатарського фільму-казки «Хідір-деде», яка мала відбутися 1 липня в столичному кінотеатрі «Жовтень». «Підконтрольні російській стороні громадяни України повинні були винайняти у Києві до 100 осіб та поділити їх на три групи,…
Екстремісти від РФ планували зірвати презентацію першого кримськотатарського фільму-казки «Хідір-деде», яка мала відбутися 1 липня в столичному кінотеатрі «Жовтень».
«Підконтрольні російській стороні громадяни України повинні були винайняти у Києві до 100 осіб та поділити їх на три групи, нібито українських націоналістів. Перша мала провести акцію протесту проти лідерів кримськотатарського народу. Друга — розкидати листівки провокативного характеру серед глядачів у залі. Третя — облити зеленкою ініціаторів створення картини. З метою недопущення здійснення провокації її організаторів затримали під час підготовчої наради в одному із закладів громадського харчування Києва», — йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Continue reading...