Бойовики 17 разів обстріляли позиції бійців ОС на сході України

272
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російсько-терористичні війська упродовж минулої доби, 18 липня, 17 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли…
Російсько-терористичні війська упродовж минулої доби, 18 липня, 17 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли бойовиками позицій бійців операції Об’єднаних сил не припиняються. Ситуація на сході України залишається під контролем ЗСУ.
Напередодні ворожа активність зберігалась на всій лінії зіткнення, терористи вели прицільний вогонь по захисниках Станиці Луганської, Троїцького, Оріхового, Луганського, Світлодарська, Південного, Авдіївки, Мар’їнки, Старогнатівки, Лебединського та Водяного. У районі Світлодарської дуги вони тричі застосовували для обстрілів заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм.
У районі Станиці Луганської бойовики вдалися до чергової провокації з метою зриву розведення сил і засобів на цій ділянці.

Continue reading...