Пропускні пункти на Донбасі запрацювали в штатному режимі — представник омбудсмена

269
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Громадян через контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ) з боку тимчасово окупованої території Донецької області стали пропускати після втручання українського омбудсмена Людмили Денісової і представника України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Ірини Геращенко. Пропускати через КПВВ з боку окупованої території Донецької області почали після втручання Денісової і Геращенко.
Громадян через контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ) з боку тимчасово окупованої території Донецької області стали пропускати після втручання українського омбудсмена Людмили Денісової і представника України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Ірини Геращенко.
Читайте також «Донецьк взятий у кільце військовою технікою»: бойовики не випускають людей з окупованих територій Донеччини
Про це представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський написав у Facebook. «На КПВВ Майорськ сьогодні пройшло 2508 осіб і 463 транспортних засоби — це в 10 разів менше, ніж проходить зазвичай людей у вихідні дні.

Continue reading...