РНБО спрямує 5% ВВП на безпеку і оборону

299
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Рада національної безпеки і оборони на сьогоднішньому засіданні прийняла основні параметри оборонного бюджету на 2019 рік. Про це повідомляється на сайт і РНБО. «За результатами…
Рада національної безпеки і оборони на сьогоднішньому засіданні прийняла основні параметри оборонного бюджету на 2019 рік. Про це повідомляється на сайт і РНБО.
«За результатами обговорення РНБО України прийняла основні параметри оборонного бюджету на 2019 рік. Загалом на потреби сектору безпеки і оборони України буде спрямовано понад 5% ВВП», — йдеться в повідомленні.
Як зазначив секретар РНБО Олександр Турчинов, одним з важливих пріоритетів бюджету на наступний рік за дорученням Президента України визначено істотне збільшення грошового забезпечення військовослужбовців.
За його словами, серед пріоритетних напрямів фінансування на наступний рік заплановано виконання заходів з розробки, підготовки виробництва і закупівлі нових зразків озброєння та військової техніки, зокрема сучасного високоточного ракетного озброєння, а також посилення системи протиповітряної оборони держави і можливостей авіації Повітряних сил ЗСУ.

Continue reading...