Вирок Зайцевій та Дронову, розслідування розкрадання на закупівлях в армії України і загроза вторгнення РФ: Чим запам'ятається 26 лютого

158
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Найважливіші новини 26 лютого вже чекають на вас!
112.ua
Сьогоднішній день багатий на гучні новини — тут і розслідування про розкрадання на закупівлях в армії, і апеляції по справі Януковича, і вирок для Зайцевої та Дронова, фігурантів ДТП у Харкові в 2017 році.
Однак про все докладніше. Вирок Зайцевій та Дронову
Корінь в квадраті| Новини Харків
Київський районний суд після тривалого розгляду визнав винними Олену Зайцеву і Геннадія Дронова в смертельній аварії у центрі Харкова, яка відбулася 18 жовтня 2017 року.
Обом обвинуваченим суд призначив по 10 років позбавлення волі та заборону на 3 роки на управління транспортними засобами.
Вирок Януковичу і п’ять апеляцій
Віктор Янукович «РИА Новости»
Екс-президент України Віктор Янукович вироком Оболонського суду залишився незадоволений, тому його адвокати подали одразу п’ять апеляцій .
Кожен захисник подав апеляцію з різними проханнями: Юрій Рябовол просить скасувати вирок і виправдати обвинуваченого; Олександр Байдик клопоче про зміну вироку шляхом виключення з нього посилання на певні докази і обставини; Олександр Горошинський просить скасувати вирок і закрити кримінальну справу; Богдан Біленко та Андріана Фозекош виступають за скасування вироку і призначення нового судового розгляду в суді першої інстанції; Віталій Сердюк та Ігор Федоренко просять апеляційний суд про допит 48 свідків, скасування вироку, закриття кримінального провадження, скасування арештів на майно.

Continue reading...