Порошенко обговорив із Волкером протидію російській агресії і військове співробітництво

238
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Президент України Петро Порошенко в ході візиту до Одеси зустрівся зі спецпредставником Державного департаменту США Куртом Волкером і обговорив із ним протидію російської агресії і…
Президент України Петро Порошенко в ході візиту до Одеси зустрівся зі спецпредставником Державного департаменту США Куртом Волкером і обговорив із ним протидію російської агресії і співробітництво між державами сфері національної безпеки й оборони. Зустріч відбулася на борту американського есмінця Donald Cook у вівторок, 26 лютого, повідомляє прес-служба глави держави.
Президент висловив подяку Сполученим Штатам за посилення військової присутності в регіоні, підкресливши, що агресивні дії Росії в Керченській протоці і акваторіях Чорного і Азовського морів загрожують національним інтересам не лише України, але і євроатлантичної співдружності.
«Дуже ціную те, що наші американські партнери збільшили військову присутність в Чорному морі у відповідь на наше прохання. Це важливий відповідь на напад і акт агресії проти українських кораблів, що відбувся 25 листопада минулого року. Агресія Кремля… зачіпає не тільки життєві інтереси України.

Continue reading...