Генштаб: РФ поповнює свої війська в колоніях Тульської області та за рахунок алкоголіків і наркоманів

100
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

На початку 203-ї доби з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну ворог продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області.
На початку 203-ї доби з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну ворог продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, противник також намагається утримати захоплені території та зірвати активні дії наших військ на окремих напрямках.
Тривають обстріли позицій наших підрозділів вздовж лінії зіткнення. Ворог намагається вживати заходів щодо перегрупування своїх військ на окремих напрямках. Веде повітряну розвідку. Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.
Росія продовжує наносити удари по помешканнях мирних громадян та об’єктах цивільної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.
Від авіаційних, ракетних ударів та обстрілів з РСЗВ постраждала інфраструктура понад 33 населених пунктів. Це Харків, Лозова, Сіверськ, Білогорівка, Миколаївка, Верхньокам’янське, Соледар, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Зайцеве, Юр’ївка, Нью-Йорк, Первомайське, Кам’янка, Времівка, Степове, Малі Щербаки, Сухий Ставок, Костромка, Біла Криниця та Мирне.

Continue reading...