Ворог просунувся на одній ділянці фронту, а ЗСУ тіснить його під Бахмутом і півдні: карти боїв

141
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

За даними аналітиків ISW, ЗСУ просунулися під Бахмутом і на Півдні, а росіяни тиснуть на лінії Сватово-Кремінна
Росія намагається видати свої незначні успіхи в Луганській та Харківській областях за значні тактичні досягнення
Триває 516-й день повномасштабної війни з російськими окупантами, Сили оборони продовжували контрнаступальні операції щонайменше на трьох ділянках фронту і 23 липня просунулися в районі Старомайорського (кордон Донецької та Запорізької областей), а також у районі Кам’янського (Запорізька область) та Хромового (Б). Росіянам вдалося просунутися під Сватовим.
Про це йдеться у щоденному звіті Інституту вивчення війни (ISW).
За даними Генштабу ЗСУ, росіяни продовжують бути найактивнішими на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, протягом доби сталося 27 бойових зіткнень.Луганська та Харківська області
Війська РФ 23 липня продовжували наступальні дії на лінії Сватово-Кремінна і, як повідомляється, досягли тактично значущих успіхів на південний захід від Сватового.
У Генштабі ЗСУ повідомляли, що росіяни без успіху наступали у районі н.п. Надія Луганської області, Торського та Григорівки Донецької області.
Луганська та Харківська області

У Міноборони Великобританії заявили, що росія намагається видати свої незначні успіхи у Луганській та Харківській областях за значні тактичні здобутки.

Continue reading...