Найгірша ніч у житті: жінка розповіла подробиці масштабної пожежі на базі відпочинку на Прикарпатті (фото, відео)

154
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Згоріли всі речі дітей та їх телефони
Згоріли всі речі дітей та їх телефони
На Івано-Франківщині згоріла база відпочинку «Сяйво Карпат», на якій відпочивало 150 дітей з різних регіонів України. Попередня версія пожежників – замикання проводки.
Історією поділилася Юлія Бойко, мати 8-річної дівчинки, яка була серед відпочивальників. Всім дітям дивом удалося вижити.
За словами мами, діти прибули до табору близько 14:00, а вже о 17:00 база відпочинку вигоріла вщент. Що, до речі, не дивно, тому що всі будиночки виготовлені з дерева.
«Це була найстрашніша доба в моєму житті. Учора моя 8-річна дочка вперше в житті поїхала до дитячого табору… Діти дивом залишилися живими. Я боюся думати, що могло статися. Від цієї думки серце зупиняється», — написала Юлія.
Як тільки вона дізналася про пожежу, то одразу виїхала з Києва, щоб негайно забрати дитину додому. Пізніше їй стало відомо «про приголомшливі факти злочинної недбалості».
Перше, що хвилювало жінку, це те, як могли розмістити 150 дітей у приміщенні та не перевірити наперед пожежну безпеку. Жінка впевнена, що хтось нагрів руки на відпочинку дітей.

Continue reading...