Блокпостів у Києві стане більше: роздавання повісток чи нова загроза від росіян

98
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мобілізація в Києві: навіщо збільшують кількість блокпостів та куди поділась ворожа ДРГ, ᐅчитайте новини 1+1 (ТСН.ua)
ТСН.ua розбирався, навіщо збільшують кількість блокпостів у Києві та куди поділась ворожа ДРГ, яку так активно шукали.
Ворожа ДРГ у Києві, додаткові блокпости та новий наступ на столицю – суспільство не встигає оговтуватись від гучних повідомлень, які ширяться Мережею. Оливи у вогонь підливають гучні заяви військових та експертів щодо повторного наступу агресора на столицю України.
Чи дійсно окупанти підуть на Київ, навіщо збільшують кількість блокпостів та куди поділась ворожа ДРГ, яку так активно шукали, йдеться в ексклюзиві Вікторії Панченко TSN.UA.Ворожа ДРГ у Києві?
Днями в Оболонському районному ТЦК та СП у Києві повідомили, що у районі «шукають ДРГ» і встановили нові блокпости. Паніки не було, але люди почали нервувати. Ситуація зі збільшенням кількості блокпостів ставала дедалі більш критичною, бо пішли чутки, що на цих блокпостах почали роздавати повістки чоловікам призовного віку.
А от повідомлення про ворожу ДРГ зникло з офіційних сторінок ТЦК. Виявилося, що ані ДРГ, ані видача повісток тут ні до чого – це були лише тренування. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.
«Ці тренування передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. За умовами навчань відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи», – розповів Попко.

Continue reading...