День будівельника 2024: історія свята і як красиво привітати близьких

110
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

День будівельника — особливе свято, яке відзначають щороку у другу неділю серпня. Це чудова нагода, щоб підготувати теплі слова і привітати своїх близ.
День будівельника — особливе свято, яке відзначають щороку у другу неділю серпня. Це чудова нагода, щоб підготувати теплі слова і привітати своїх близьких.
РБК-Україна (проект Styler) розповідає, коли і як українці почали відзначати День будівельника та що можна побажати працівникам цієї сфери.Історія свята
День будівельника починає свою історію в Радянському Союзі. 6 вересня 1955 року був виданий указ Президії Верховної Ради СРСР про встановлення щорічного свята, яке вперше відзначалося 12 серпня 1956 року.
В Україні свято визнали офіційним 22 липня 1993 року згідно з указом Президента, який підтримав ініціативу працівників будівництва та промисловості будівельних матеріалів. Саме з того часу День будівельника відзначається щорічно у другу неділю серпня.
Будівельник — це важлива, але ризикована професія, яка йде пліч-о-пліч із потенційними небезпеками. Наразі День будівельника став символом вдячності та поваги до людей, які своїми руками створюють міста і забезпечують комфорт нашого життя.
Привітання з Днем будівельника 2024 (зображення: vitai.com.ua)Традиції святкування
День будівельника для українців — не лише привід для святкування, це можливість подякувати рідним і близьким людям, які працюють в галузі будівництва.

Continue reading...