Готуємося до осінніх дощів: 5 ефективних способів зробити взуття водонепроникним

51
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Проблема промокання взуття може стати неприємним сюрпризом, особливо в сезон дощів восени. Проте є кілька перевірених способів зробити ваше взуття вод.
Проблема промокання взуття може стати неприємним сюрпризом, особливо в сезон дощів восени. Проте є кілька перевірених способів зробити ваше взуття водонепроникним і зберегти його у хорошому стані на довший час.
РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає про декілька ефективних методів для захисту взуття від вологи під час дощів.Використання водовідштовхувального спрею
Найпростішим та ефективним способом забезпечити захист взуття від вологи є використання спеціального водовідштовхувального спрею.
Це універсальний засіб, який підходить для всіх типів матеріалів: від шкіри до текстилю. Для досягнення найкращого результату, обов’язково очищайте та сушіть взуття перед нанесенням спрею.
Розпилюйте засіб на відстані приблизно 20 сантиметрів, щоб забезпечити рівномірне покриття поверхні. Після цього взуття отримає захисний шар, що перешкоджатиме проникненню вологи.

Continue reading...