Легенда, що живе вічно. 4 нереалізовані проекти та несподівані факти про Стіва Джобса

49
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

5 жовтня 2011 року світ технологій втратив одного зі своїх найзнакових візіонерів, Стіва Джобса, співзасновника Apple Inc., через рак підшлункової зал.
5 жовтня 2011 року світ технологій втратив одного зі своїх найзнакових візіонерів, Стіва Джобса, співзасновника Apple Inc., через рак підшлункової залози у віці 56 років. Його смерть ознаменувала кінець чудової епохи інновацій, але його спадщина продовжує формувати технології і сьогодні.
РБК-Україна (проект Styler) розповідає про кілька проектів, які Стів Джобс так і не встиг завершити, а також про найінтригуючіші факти з його життя.Нездійснені проекти Стіва Джобса
Незважаючи на свої неймовірні здобутки, були проекти, які Джобс не зміг довести до кінця. Деякі з них мали можливість змінити цілі галузі, як і ті, над якими він працював у минулому.
Apple Car (Проект Titan)
Один із найбільш широко обговорюваних проектів був автономний автомобіль Apple, відомий як Project Titan. Хоча Джобс безпосередньо не брав участь у розробці автомобіля в роки, що безпосередньо передували його смерті, він, як повідомляється, виявляв інтерес до автомобільної промисловості.
Вважається, що Джобс грав із ідеєю створення революційного автомобіля, прагнучи створити безшовне поєднання технологій та транспорту. Після його смерті Apple продовжувала вивчати цей проект, хоча його статус залишається досі невизначеним.
Революція Apple TV
Джобс був захоплений зміною того, як ми споживаємо телебачення. У своїй біографії Уолтера Айзексона наводиться цитата Джобса: «Я нарешті це зрозумів», маючи на увазі новий інтуїтивний інтерфейс телебачення, який буде інтегрований з інтернетом та іншими службами Apple.
Хоча Apple TV зрештою була розроблена, але жодна з них не відповідає новаторським змінам, які уявляв Джобс.
Наступна еволюція iPhone та iPad
Хоча Джобс представив перший iPhone та iPad, його бачення цих пристроїв було далеко не повним.

Continue reading...