Мобілізація по-новому: відомий освітянин з відстрочкою оновив дані, але потрапив у розшук ТЦК

51
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як директор школи потрапив у розшук ТЦК попри відстрочку – деталі скандалу. Проблеми з повістками поштою все частіші ᐅTSN.ua(новини 1+1).
За словами Дмитра Ламзи, повідомлення про повістку йому принесли настільки пізно, що ТЦК пішов на крайні міри.
Директор однієї з київських шкіл, правник Дмитро Ламза, відомий своєю активною позицією щодо багатьох освітянських процесів, публічно розповів про конфліктну ситуацію з ТЦК, яка склалась у нього через дії ймовірно поштових працівників.
За словами Дмитра Ламзи, будучи законослухняним громадянином, який вчасно оновлював дані і має законну відстрочку, він був оголошений у розшук ТЦК лише через те, що йому невчасно поклали до поштової скриньки повідомлення про необхідність отримати рекомендований лист на одному з відділень «Укрпошти» в центрі Києва.
Про цю ситуацію освітянин розповів на своїй сторінці у Facebook та додатково прокоментував для ТСН.ua.
«Ось і моя черга прийшла особисто відчути нововведення держави. 15.10.2024 мені у поштову скриньку вклали повідомлення про отримання рекомендованого листа (форми Ф.22-а). Взявши в руки цей папірець, я був шокований, що вкладений він був аж 8.10.2024 року (версія пошти). Як так?! Я кожного дня перевіряю скриньку, оскільки постійно отримую документи з різних установ», — написав Дмитро Ламза.

Та додав: «І тільки 15.10.2024 року я отримую повідомлення, яке начебто вкладене 08.10.2024 р. Побачивши це, я одразу зателефонував на гарячу лінію «Укрпошти» та залишив офіційну скаргу. А тепер увага! Мені повідомили, що лист-повістка на моє ім’я поїхала назад в ТЦК!!!».

В своєму зверненні Дмитро Ламза «тегнув» «Укрпошту», Міністерство оборони та особисто міністра оборони.

Continue reading...