Ідеально підходять для затишного перегляду: топ-10 фільмів для осені

67
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ці фільми — лише кілька прикладів того, як чари осені були зафіксовані на екрані за останні 30 років.
Ці фільми — лише кілька прикладів того, як чари осені були зафіксовані на екрані за останні 30 років.
Осінь у самому розпалі та прогулянки вже не такі актуальні, як влітку. А значить настав час влаштовувати затишні перегляди фільмів, укутавшись у плед і взявши чашку какао, або чаю. Якщо ви налаштовані на зворушливу історію кохання, що надихає драму або жахливий трилер, в осінньому сезоні є щось, що посилює кінематографічні враження. Якщо в Європі та США осінь швидше за меланхолійний час, коли багатьох тягне на романтичні фільми, то в Японії якраз починається сезон фільмів жахів. Фокус зібрав найкращі фільми для осінніх вечорів.
Але в будь-якому випадку, коли листя починає жовтіти і температура падає, візьміть плед, приготуйте теплий напій і пориньте в перегляд одного з цих осінніх фільмів. Кожен із них пропонує унікальний погляд на сезон, що робить їх ідеальними компаньйонами, щоб затишно розташуватися та насолодитися красою осені.»Коли Гаррі зустрів Саллі» (1989)
Будь-які добірки фільмів із осіннім настроєм будуть неповними без цієї стрічки. Рання робота сценаристки Нори Ефрон, яка любила Нью-Йорк та осінь. Історія починається з того, як одного разу молода дівчина на ім’я Саллі збирається їхати до Нью-Йорка, і її подруга просить підкинути заразом і свого бойфренда Гаррі. Саллі і Гаррі знайомляться, потім сваряться, потім розлучаються, щоб зустрітися знову і знову. Класика романтичного кіно.»Осінь у Нью-Йорку» (2000)
Назва цього фільму забезпечила йому абсолютний успіх. До того ж восени Нью-Йорк і справді прекрасний.

Continue reading...