Домой Ukraine Украина — на русском Суд Лондона не оцінив аргументів України у справі проти Росії

Суд Лондона не оцінив аргументів України у справі проти Росії

283
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Високий суд Лондона не визнав обґрунтованість позиції і аргументів України у справі Росії проти України щодо виплати кредиту в 3 мільярди доларів, який в грудні 2013 року отримав український уряд від РФ, що називають «боргом Януковича». Україна, гроші, Суд Україна — Росія, Віктор Янукович, Лондон, — Телеканал новин 24
Високий суд Лондона не визнав обґрунтованість позиції і аргументів України у справі Росії проти України щодо виплати кредиту в 3 мільярди доларів, який в грудні 2013 року отримав український уряд від РФ, що називають «боргом Януковича».
Про це на брифінгу повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк, пише УНН. Він також розповів, що суд ігнорує об’єктивні факти російської агресії стосовно України.
Щойно отримали рішення Лондонського суду щодо так званого російського боргу, яке не визнає обґрунтованість позиції та аргументів України у цій справі, – сказав Данилюк.
Нагадаємо, раніше у МЗС України повідомили, що держава буде доводити – «борг Януковича» був хабарем за формою і за змістом.

Similarity rank: 15
Sentiment rank: -1.2