Російські силовики відзвітували про затримання чергового "українського розвідника" – росЗМІ

270
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Затриманого громадянина України хочуть передати бойовикам «ДНР».
Наголошується, що за версією російського слідства, затриманий вивчав об’єкти військової та транспортної інфраструктури в ОРДО, а також у Ростовській і Cамарській областях РФ.
«Він приїхав до Самарської області 19 березня 2017 року і 6 годин займався збором відомостей по залізничному вокзалу Самари, де і був затриманий», — заявив співрозмовник агентства.
Наголошується, що в ході допиту затриманий також зізнався у здійсненні ним візуальної розвідки об’єктів військової і транспортної інфраструктури в «ДНР» і Ростовській області в інтересах Міноборони України.
За словами джерела, раніше «агент» неодноразово одержував завдання зі збору інформації по військових об’єктах бойовиків «ДНР», їх озброєнні і техніці, у тому числі – в Донецьку та Ясинуватій. Особливо йому наказувалося збирати факти можливої участі в бойових діях в Донбасі російських військовослужбовців.
Співрозмовник журналістів також заявив, що в жовтні-грудні 2016 року затриманий за завданням Міноборони України виїжджав до Ростову-на-Дону для візуальної розвідки залізничного та автомобільного вокзалів.
За інформацією джерела, затриманого в подальшому планують депортувати в «ДНР», де ним будуть займатися місцеві «слідчі».

Continue reading...