Якщо ГПУ і СБУ воює проти НАБУ – це означає, що бюро виконує свою роботу, – Шабунін

291
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Голова Ради громадського контролю Національного антикорупційного бюро України Віталій Шабунін розповів про скандал навколо НАБУ. Новини політики, Новини України, НАБУ, ГПУ, Петро Порошенко, Юрій Луценко, Корупція, Віталій Шабунін, САП — Телеканал новин 24
Голова Ради громадського контролю Національного антикорупційного бюро України Віталій Шабунін розповів про скандал навколо НАБУ.
– Луценко в Раді сьогодні багато говорив про Саакашвілі, але також було багато сказано про НАБУ. І все що було сказано про цей орган – абсолютна брехня. Наприклад про те що НАБУ повернуло тільки 24 тисячі гривень.
Насправді Бюро повернуло 21 мільйон. Він також збрехав про розсекречення прізвищ детективів НАБУ. СБУ навіть показало їхні фото. Сама суть роботи детективів під прикриттям полягають в їхній негласності. І все що сказав Луценко з приводу цього питання не підпадає здоровому глузду.
–Питання інше: для чого він це зробив? Вся операція ГПУ і СБУ була спрямована на те, щоб зруйнувати можливість НАБУ здійснювати негласні слідчі дії.

Continue reading...