Home Ukraine Україна — українською МЗС відреагувало на заяву Марін Ле Пен щодо Криму

МЗС відреагувало на заяву Марін Ле Пен щодо Криму

534
0
SHARE

NewsHubМЗС України висловлює обурення у зв’язку з тим, що одна з кандидатів передвиборчої кампанії у Франції Марін Ле Пен дозволила собі заяви на підтримку тимчасової окупації та спроби анексії Росією Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, йдеться у коментарі Міністерства закордонних справ.
У відомстві нагадали, що ці дії держави-агресора були рішуче засуджені усіма цивілізованими країнами світу, що підтверджується Резолюціями ГА ООН 2014 та 2016 років, а також численними рішеннями та документами ЄС, НАТО, Ради Європи.
“У відповідь на злочинні дії Кремля Франція, разом з іншими партнерами по Великій сімці та ЄС, запровадила проти Росії санкції, скасування яких можливе лише після припинення російської агресії проти України та деокупації Криму і Донбасу”, – йдеться у повідомленні.
Роблячи заяви, які повністю повторюють кремлівську пропаганду, французька політик виявляє неповагу до суверенітету і територіальної цілісності України та повністю ігнорує фундаментальні принципи міжнародного права, – наголосили в МЗС.

Continue reading...