Home Ukraine Україна — українською Росія не зупинить свою кампанію агресії, доки не зупинимо її ми, –...

Росія не зупинить свою кампанію агресії, доки не зупинимо її ми, – Порошенко закликав G7 до дій

296
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко закликав лідерів “Великої сімки” не дати Москві жодних шансів на продовження своєї агресивної політики щодо України, згадавши історію, проявивши мудрість і далекоглядність. Україна, Політика, Новини Росії, Велика сімка, Петро Порошенко, Україна – Росія – Телеканал новин 24
Президент України Петро Порошенко закликав лідерів “Великої сімки” не дати Москві жодних шансів на продовження своєї агресивної політики щодо України, згадавши історію, проявивши мудрість і далекоглядність.
Про це Порошенко написав у колонці видання Politico .
У матеріалі Президент України зазначає, що історія вчить тому, що умиротворення веде до ще більшої агресії, і що лише з позицій сили можна відстояти сталий мир і відновити безпеку та стабільність. А це – зміцнення стійкості України шляхом підтримки реформ та посилення оборонних спроможностей армії, у тому числі новітніми видами оборонного озброєння.
“Сьогодні “Велика сімка” – клуб поважних держав та світових лідерів, з якого Росію видворено з ганьбою – має слушну нагоду для чіткої відповіді агресору. Кремлю не змити кров зі своїх рук та не уникнути відповідальності за крадіжку Криму та експорт війни на Донбас”, – наголошується у матеріалі Порошенка.

Continue reading...