Home Ukraine Україна — українською Відмова Ради зняти недоторканність з Дейдея і Лозового загнала слідство в глухий...

Відмова Ради зняти недоторканність з Дейдея і Лозового загнала слідство в глухий кут – Холодницький

310
0
SHARE

Відносно тих депутатів, яких сьогодні в будівлі Верховної Ради не позбавили недоторканності, правоохоронці не можуть проводити слідчі дії. Про це…
Відносно тих депутатів, яких сьогодні в будівлі Верховної Ради не позбавили недоторканності, правоохоронці не можуть проводити слідчі дії. Про це заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає телеканал “112 Україна”.
Варто зазначити, що сьогодні парламент проголосував “проти” зняття депутатської недоторканності з Євгена Дейдея (“Народний фронт”) і Андрія Лозового (Радикальна партія) .
“Слідство вже було проведено в тих рамках, які визначають депутатську недоторканність. Всі інші слідчі дії можна провести тільки після надання згоди на притягнення до відповідальності. Якщо цього немає, слідство зараз фактично входить в глухий кут, тому що парламент замість суду вирішив, що та або інша особа невинна “, – сказав він.
Також Холодницький зазначив, що стосовно депутатів Борислава Розенблата, Максима Полякова та Олеся Довгого прокуратура почне судове слідство найближчим часом.

Continue reading...