Відмова Ради зняти недоторканність з Дейдея і Лозового загнала слідство в глухий кут – Холодницький

314
0
SHARE

Відносно тих депутатів, яких сьогодні в будівлі Верховної Ради не позбавили недоторканності, правоохоронці не можуть проводити слідчі дії. Про це…
Відносно тих депутатів, яких сьогодні в будівлі Верховної Ради не позбавили недоторканності, правоохоронці не можуть проводити слідчі дії. Про це заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає телеканал « 112 Україна ».
Варто зазначити, що сьогодні парламент проголосував « проти » зняття депутатської недоторканності з Євгена Дейдея (« Народний фронт ») і Андрія Лозового (Радикальна партія) .
« Слідство вже було проведено в тих рамках, які визначають депутатську недоторканність. Всі інші слідчі дії можна провести тільки після надання згоди на притягнення до відповідальності. Якщо цього немає, слідство зараз фактично входить в глухий кут, тому що парламент замість суду вирішив, що та або інша особа невинна « , – сказав він.
Також Холодницький зазначив, що стосовно депутатів Борислава Розенблата, Максима Полякова та Олеся Довгого прокуратура почне судове слідство найближчим часом.

Continue reading...